Pulsa para ver el mapa
Mobles Carulla
Avda. Catalunya, 65
La Fuliola (Lérida / Lleida)
Teléfono:
609 713 470

Horarios
De 10 a 13:00 y de 17:00 a 20:00 de lunes a sábado

EMPRESA

Mobles Carulla neix l’any 1955; el seu fundador fou el señor Jaume Carulla pare i desde fa 25 anys continuat per Jaume Carulla fill. Desde llavors la seva vocació ha estat la satisfacció dels clients, que en la majoria dels casos degut a la seva relació continuada han acabat sen amics. Aquesta proximitat ens compromet i ens obliga a fer les coses molt be, per que el client quedi content de la seva compra.Sabem que hi ha molta oferta i per això ens exigim el màxim per que pugueu gaudi de les avantatges que us pugui oferir la competencia (preus ,serveis ,garanties…) amb l’afegit que pugueu parlar de tu a tu amb un profesional del disseny i la decoració que us fara un estudi i un pressupost completament gratuït, que segur se adaptarà al que tens pensat i al teu pressupost.

Aquesta es una empresa que neix amb un àmbit familiar, en la que tenim els esforços centrats en fer el millor perquè el client repeteixi i ens recomani, per això treballem.

A la nostra exposició de L’avinguda Catalunya 85 de 1.700 metres cuadrats i trobaràs mobles separats per seccions:

1ª Planta moble i tapisseria de disseny
2ª Planta dormitoris parella de disseny i mobiliari d ´ oferta
3ª Planta moble juvenil i de descans
4ª Planta moble colonial i oulet


Tot amb una amplia gama d, acabats i catàlegs.

Cerrar X

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.
Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí .